Oppdater din profil

Det er kommet nye europeiske regler for håndtering av personopplysninger, GDPR - General Data Protection Regulation. Disse har ført til at alle bedrifter som oppbevarer kundedata må oppdatere sine retningslinjer for hvordan en behandler personopplysninger, og selvsagt etterleve dem. For deg betyr det at du må si JA til fortsatt å motta henvendelser fra oss.

Det er ikke ofte vi sender informasjon til mange samtidig, men det hender. Det kan være når vi har viktig informasjon om turer vi arrangerer eller spesielle tilbud på leie av buss eller liknende. Vi håper du har glede av det vi sender deg, og at du derfor velger å takke JA. Du kan se våre oppdaterte retningslinjer for personopplysninger her.

Nederst i skjemaet finner du feltene du kan krysse av for hvordan du vil motta informasjon fra oss. Vanligvis bruker vi e-post når vi ønsker å nå alle kundene våre.

Vi benytter denne anledningen til å sikre oss at vi har riktige kontaktdata til deg. Du gir oss ditt JA ved å klikke på "Oppdater kontaktdata" nedenfor.

Tillatelser

Team Tour AS ønsker å benytte informasjonen du gir oss i dette skjemaet til å holde kontakt med deg, på de måtene du ønsker. Vi vil gjerne ha muligheten til å kontakte deg på telefon, på SMS, på e-post og med vanlig brev sendt i posten til deg. Du gir oss tillatelse til dette ved å krysse av for det nedenfor, gjerne for alle alternativene: