The Twist - både i stort og smått

Møt Kistefos The Twist og Hadeland Glassverk – stort sprang men fantastisk – begge på en og samme dag!

Kunst kan være se mye, og på Hadeland møter du litt av hvert: Industri-museeum i to varianter, på Kistefos bygninger, maskiner, industrielt inventar og gjenstander fra A/S Kistefos Træsliberi. På Hadeland Glassverk skjer produksjonen av glass fortsatt etter de samme metodene som for over 250 år siden, og du får se hvordan de går til.

Fra Kistefos. Foto: Team Tour AS

Kistefos Museum

Velkommen til Kistefos Museum

Velkommen til Kistefos, en unik kulturdestinasjon i vakre omgivelser. Kistefos er bygd på det tidligere fabrikkområdet til Kistefos Træsliperi AS og består i dag av en imponerende skulpturpark, to kunstgallerier og et industrimuseum.

Signaturbygget The Twist er et galleri, en bro og en skulptur i seg selv. The Twist er et helt unikt utstillingslokale med varierte lyskilder og utsikt over Randselva. Galleriet vrir deg på midten i en skulpturell form og formelig svever i et 60 meter langt spenn..

Hadeland Glassverk

Velkommen til Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift.

Hadeland Glassverk forbindes i dag med såkalt småglass, som omfatter alt fra vinglass til boller, fat, blomsterglass, vaser og i de siste 60 år også kunstglass og krystallfigurer.

Hadeland Glassverk forvalter en betydelig historie og kulturarv, samtidig som vi satser på en kontinuerlig utvikling og ny design for å møte fremtidens behov.

Men, det er selvsagt ikke bare kunst og historie vi fokuserer på når vi først drar til Hadeland! Mat og drikke hører selvsagt med, vi spiser på veien før vi kommer til Hadeland, og før vi kjører derfra igjen. Og så kan vi ikke unngå at det fins en ganske trivelig og velutstyrt butikk på Hadeland Glassverk……

Program
Pris: kr. 1.250,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Busstransport i moderne turistbuss fra Team Tour AS

  • Veiavgifter og bompenger

  • Inngang på severdighetene med omvisning

  • Enkel frokost/lunch

  • Middag m/mineralvann, dessert m/kaffe

Hvordan melder du deg på?

OG – når arrangeres denne turen?

Vi arrangerer denne turen flere ganger, nedenfor har vi listet opp de datoene som gjelder:

Tirsdag 21. juli 2020

Tirsdag 28. juli 2020

Tirsdag 4. august 2020

Tirsdag 11. august 2020

Tirsdag 18. august 2020

Tirsdag 25. august 2020

Klikk på den datoen som passer best for deg, så kommer du til nettbutikken hvor du kan kjøpe turen.

Vi vil at reisen din skal bli uforglemmelig – derfor er vi der 100% på plass for deg fra første stund og til vi kan ønske deg takk for turen og velkommen tilbake til oss.