Skagen
Dansk hytte i sanddynene. Foto: © Michael Gäbler / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Skagen,

der hvor Danmark slutter og de to havene møtes, der er det opplevelser for alle generasjoner 365 dager i året. I Skagen finner du noen av Danmarks skjønneste strender med hvit sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

«Grenen» – Skagen. Foto: EHRENBERG Kommunikation CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons

Ikke rart at dette var tilholdssted for Christiania-bohemen når de reiste på sine sommerturer, og hadde sine fester, sine staffelier og hvor det fineste lyset i verden var og er…..

«Grenen» – Skagen. Foto: EHRENBERG Kommunikation CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons

Gallerier og Kunsthåndværkere i Skagen

Foto: http://skagenskunstmuseer.dk/

Skagen Kunstmuseer. Foto: http://skagenskunstmuseer.dk/

– Du kan neppe ferdes i Skagen en sommerdag uten at møte dem – malerne, dikterne, skuespillerne og alle de andre kunstnere. For Skagen fortsetter å inspirere med sitt lys, sin natur og sin særlige stemning.

Gamle Skagen. Foto: John Nuttall CC BY 2.0 via Wikimedia Commons

Hvorfor er Skagen så spesiell, og hvor kommer den spesielle atmosfæren fra? En del av svaret kan du finne på museene, og det er faktisk hele 10 tykker av dem her.

Skagens By- og Engsmuseum. Foto: Jan Hazevoet CC BY 3.0 via Wikimedia Commons

Når du besøker toppen av Danmark kan du fylle både, dag – kveld og natt med opplevelser og hygge på de lokale musikk- og dansestedenr. Kom og møt de fastboende og nyt den gode stemningen.

Skagen. Foto: By Szilas (Own work) [CC0], via Wikimedia Commons

  • Skagens Museum
  • Anchers Hus og Saxilds Gaard
  • Naturhistorisk Museum – Skagen Naturcenter
  • Grenen Kunstmuseum/Galleri Rasmus
  • Bolcheriet® – SKAGEN
  • Skagen Glaspusteri

Det vil alltid være slik at en tur har et hoved-reisemål, men ikke sjelden vil turen inneholde ett eller mange «mindre» reisemål, og steder eller severdigheter som besøkes mens en er underveis fra et mål til et annet. Her er noen slike som andre har valgt tidligere:

  • Blomsterparken Jesperhus
  • Skagen Fyr
  • Vippefyret
  • Nordsøen Oceanarium

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.