Bordeaux
Vin-byen. Foto: Nasalune CC0 Creative Commons via pixabay

Bordeaux

Bordeaux er en fantastisk by en bare må besøke! Her er det så mye å ta seg til, ta deg en båttur på elven, sjekk ut det utrolige vannspeilet,

Vannspeilet – Place de la Bourse. Foto: dardepatrick CC0 Creative Commons via pixabay

slapp av i en park, kjemp deg opp de 229 trappetrinnene i Pey-Berland tårnet og nyt atmosfæren i det gamle Bordeaux.

Cartierele Sainte Croix şi Saint Michel. Foto: gayulo CC0 Creative Commons via pixabay

Eller hva med å gå til den totalt motsatte ytterfløy – bruk tid på La Cité du Vin. Fra første øyeblikk vil du bli imponert, dette har du aldri sett maken til.

Ost og vin. Foto: skeeze CC0 Creative Commons via pixabay

Den dristige arkitektoniske utformingen er storslagent i sin form og dristige kurver, så vel som dens stadig skiftende reflekser avhengig av sesong, dag og tid. Tillat deg selv å bli forført av denne følelsen av bevegelse, av uavbrutt strøm mellom eksteriør og interiør av strukturen.

La Cité du Vin. Foto: Public via @laciteduvin på Facebook

La Cité du Vin, et internasjonalt vin museum? Hvis tilnærmingen er museum-aktig, så følger metoden absolutt ikke de klassiske reglene. Det er ingen faste samlinger, men en egen omvisning krydres av 20 ulike tema som forklarer vinkultur i en oppslukende, sensoriske setting, og der du, når du endelig kommer til sluttfasen,

La Cité du Vin. Foto: Public via @laciteduvin på Facebook

virkelig er klar for en smaking av verdens viner. Fra 2017 vil to store temporære kunstutstillinger toppe besøket.

  • Place des Quinconces
  • Grand Théâtre de Bordeaux
  • Place de la Bourse
  • Miroir d’eau, vannspeilet
  • Pont de pierre, bro over Garonne
  • Rue Sainte-Catherine, 1,2 km lang gågate med butikker, restauranter og kafeer

Det vil alltid være slik at en tur har et hoved-reisemål, men ikke sjelden vil turen inneholde ett eller mange «mindre» reisemål, og steder eller severdigheter som besøkes mens en er underveis fra et mål til et annet. Her er noen slike som andre har valgt tidligere:

  • La Cité du Vin
  • Château Lanessan og «Musée et Vin»
  • Chàteau de Triac
  • Arcachon – de Maison de l’Huître i Gujan-Mestras

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.