8-dagers tur til ``Smaragdøya``
The Cliffs of Moher, on the Atlantic coast of County Clare in Ireland, looking north from Hag's Head towards O'Brien's tower. Foto: Gdr Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Irland – «Smaragd øya»

Bli med på en opplevelsesrik rundreise på den frodige og grønne øya ytterst i Atlanterhavet med storslått natur,

Blarney Castle. Foto: mutantmommy CC0 Creative Commons via pixabay

gresskledte fjell og daler, forreven kystlinje og små idylliske landsbyer. Gåtefulle steinformasjoner, kirker og slott vitner om en kultur med lange tradisjoner.

Newgrange. Foto: Darthvarda CC0 Creative Commons via pixabay

Hør den dramatiske historien om erobringer av keltere, vikinger, normannere og engelskmenn og en uavhengighetskamp som førte til opprettelsen av en selvstendig irsk stat i 1922.

Galway

Galway eller “The City of the Tribes” som byen er best kjent som lokalt, er i våre dager i både nasjonalt og internasjonalt best kjent for sin kunst og kultur.

Fra Galaway havn. Foto: Greg O’Beirne (Own work) CC-BY-SA-3.0 via Wikimedia Commons

Historien har skapt liv i gatene med en mengde spennende Galway attraksjoner og berømte steder å utforske.

Dublin

Ha’penny Bro over elva Liffey. Foto: CarinaChen CC0 Creative Commons via pixabay

Dublin er kanskje ikke den byen i Europe med flest kjente severdigheter, men det er fortsatt et sted med mye å få med seg og mye å se. Livet i Irland er ganske annerledes fra andre steder i Europa, og derfor vil man ved et besøk til Irland og Dublin kunne suge til seg inntrykk og en fantastisk atmosfære.

Temple Bar District. Foto: Maguiss CC0 Creative Commons via pixabay

Hvis man i tillegg går rundt i områder som Temple Bar med pub-er, restauranter, shoppingmuligheter og lignende, får man virkelig en smak på livet i Dublin.

 • Galway Treasure Hunts
 • Segway Adventure
 • Galway City Museum
 • Galway City Arts Centre
 • Dublin Castle
 • Christ Church katedralen
 • Trinity College
 • St Patriks katedralen

Det vil alltid være slik at en tur har et hoved-reisemål, men ikke sjelden vil turen inneholde ett eller mange «mindre» reisemål, og steder eller severdigheter som besøkes mens en er underveis fra et mål til et annet. Her er noen slike som andre har valgt tidligere:

 • Newgrange – Drogheda
 • Kilbeggan Whiskey Destilleri
 • Aran-øyene
 • Cliff of Moher
 • Killarney
 • Ring of Kerry

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.