Dublin
Dublin. Foto: seanegriffin CC0 Creative Commons via pixabay

Dublin

Dublin er en fantastisk by med mange spennende programmer og aktiviteter som venter på deg, som dyrehagen, to fine shopping gater, kjøpesentre, elvecruise, guidede turer og andre godbiter.

Dublin. Foto: Chris Dlugosz licensed under CC BY 2.0

Dublin byr ikke bare på slike programmer, men her har du også mulighet til å bli med på privat pubrunde der du smaker på Irsk øl, lærer mer om Irske pubtradisjoner, samt hvordan en serverer Guinness på best mulig måte.

The Temple Bar i Temple Bar district. Foto: hillofthirst CC0 Creative Commons via pixabay

Dublin er også en storby med mange konserter hvert år. Dublin har faktisk en arena som regnes som verdens 5 mest populære konsertarena, O2 Dublin. Det er ikke tilfeldig at stjerner som Lady GaGa og andre idoler kommer inn her på sine verdensturneer.

Konserthuset O2. Foto: Picography CC0 Creative Commons via pixabay

Dublin er kanskje ikke den byen i Europe med flest kjente severdigheter, men det er fortsatt et sted med mye å få med seg og mye å se. Livet i Irland er ganske annerledes fra andre steder i Europa, og derfor vil man ved et besøk til Irland og Dublin kunne suge til seg inntrykk og en fantastisk atmosfære.

Temple Bar District. Foto: Maguiss CC0 Creative Commons via pixabay

Hvis man i tillegg går rundt i områder som Temple Bar med puber, restauranter,

Kjøpesenter. Foto: jenkill1986 CC0 Creative Commons via pixabay

shoppingmuligheter og lignende, får man virkelig en smak på livet i Dublin.

Christ Church Cathedral Dublin. Foto: mutantmommy CC0 Creative Commons via pixabay

De to mest kjente kirkene i Dublin er St Patriks katedralen og Christ Church.

Biblioteket i Trinity College. Foto: therhinoking CC0 Creative Commons via pixabay

I tillegg til disse er Trinity College noe man bør få med seg, og det er også de vakre broene som krysser over elva Liffey.

Ha’penny Bro over elva Liffey. Foto: CarinaChen CC0 Creative Commons via pixabay

Det finnes også flere spennende museer i den Irske hovedstaden,

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.