Bečići
Montenegro. Foto: sokoll CC0 Creative Commons via pixabay

Bečići er en by i Budva kommune. Den ligger sør-øst for Budva, og har ca 1000 fastboende. Den har en 1,950m lang sandstrand langs sørlige Adriaterhavet. I motsetning til Budvas store antall private boliger består Bečići by hovedsakelig av mellomstore og store hoteller.

Becici Beach, Budva. Foto: www.montenegro.com

Det moderne, turistfokuserte Bečići kompletteres perfekt av sjarmen til den gamle befestede byen Budva, med sitt utvalg av kafeer, restauranter og butikker, som ligger litt over en kilometer unna langs strandpromenaden, eller, hvis du foretrekker det, av en lite tog.

Gamlebyen i Budva. Foto: Hotel Astoria

Grunnlagt i det niende århundre og ødelagt og gjenoppbygget flere ganger, er Budva antatt å være en av de eldste bosetningene på Balkan. Det var en hellensk koloni her så langt tilbake som det 4. århundre f.Kr.

Aman Sveti Stefan. Foto: falco CC0 Creative Commons via pixabay

Sveti Stefan er et lite øy og 5-stjerners hotellanlegg ved Adriaterhavskysten av Montenegro, ca. 6 kilometer mi) sørøst for Budva. Feriestedet, kjent kommersielt som Aman Sveti Stefan, inkluderer en del av fastlandet, hvor Villa Miločer ligger. En Adriatisk lekeplass for de rike og berømte fra 1960-tallet til 1980-tallet, her var The Rolling Stones og Madonna, samt Brad Pitt og Angelina Jolie under oppholdet i Montenegro.

Budva, Montenegro. Foto: linn17 CC0 Creative Commons via pixabay

Nå er det vel din tur?

Budva. Foto: MartinaKourilkova CC0 Creative Commons via pixabay

  • Gamlebyen i Budva på halvøya i Budva sentrum
  • Sveti Stefan, mest pittoreske delen av den montenegrinske kysten
  • Mogren strand, bortgjemt strand i nærheten av gamlebyen
  • Spaser gjennom trange gater i gamlebyen
  • Drikk kaffe på noen av mange overfylte åpne barene
  • Nyt nattelivet
  • Promenadegaten i Bečići har en lang rekke salgsboder med svært billige klær, solbriller, suvenirer, etc.

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.