Amsterdam
Amsterdam. Foto: kirkandmimi CC0 Creative Commons via pixabay

Amsterdam

er en av de beste små byene i verden. Fra kanaler til verdenskjente museum og historiske severdigheter, Amsterdam er blant de mest romantiske og vakreste byer i Europa.

Kanaler i sentrum av Amsterdam. Foto: 0805edwin CC0 Creative Commons via pixabay

Amsterdam er en tolerant og variert by. Den har alle fordelene en storby tilbyr: kultur, underholdning, internasjonale restauranter, gode transportforbindelser, livlig uteliv – men er samtidig relativt liten med lavt støynivå, og har, takket være kanalene, lite trafikk.

Coffee-shop, Amsterdam. Foto 27707 CC0 Creative Commons via pixabay

Coffeeshops i Nederland har tillatelse til å selge små kvanta av cannabis, men er strengt regulert. Det er for eksempel ikke lov å selge til personer under 18 år, og man kan maksimalt selge 5 gram per person. Harde stoffer er strengt forbudt.

Hovedattraksjonen i Amsterdam er de mange museumene. Rijksmuseum,

Rijksmuseum. Foto: Skitterphoto CC0 Creative Commons via pixabay

van Gogh museumet,

Van Gogh Museet i Amsterdam. Foto: emoro CC0 Creative Commons via pixabay

og Stedelijk museum er velkjent for mange, men det er mye mer. Amsterdam har over femti museum. Disse tiltrekker millioner av besøkende vært år.

Operahuset i Amsterdam. Foto: Anemone123 CC0 Creative Commons via pixabay

 • Rijksmuseum
 • van Gogh museumet
 • Stedelijk museum
 • Kanal-tur
 • The Red Light District
 • Artis ZOO

Det vil alltid være slik at en tur har et hoved-reisemål, men ikke sjelden vil turen inneholde ett eller mange «mindre» reisemål, og steder eller severdigheter som besøkes mens en er underveis fra et mål til et annet. Her er noen slike som andre har valgt tidligere:

 • Blomsterparken Keukenhof
 • Porselensfabrikken i Delft
 • Blomstertoget
 • Gassan diamantsliperi
 • Zuiderzee-demningen

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.