Blomsterparaden
Blomsterparaden. Foto: Images and promotional materials, Kaukenhof

Blomsterparaden

Hvis du noen gang drømmer om å tilbringe dagen omgitt av vakre blomster, så vil ikke Keukenhof Gardens i Nederland skuffe deg. Her er det mega-inntrykk for både øyne og nese.

Kaukenhof. Foto: Images and promotional materials, Kaukenhof

Det er jo ikke uvanlig at vi forbinder Nederland med vindmøller, tresko og ja, nettopp, tulipaner, en å oppleve millioner av dem i alle slags farger, ja, det setter inntrykk. Nederland er privilegert som har «det største Flower Garden i verden», som de har døpt den Keukenhof Gardens.

Kaukenhof. Foto: Images and promotional materials, Kaukenhof

Keukenhof betyr bokstavelig talt «kjøkkenhage» og er oppkalt etter den urtehagen utenfor kjøkkenet i Jacoba van Beieren’s slott. Hotellet ligger i nærheten av Lisse, mellom Amsterdam og Haag.

Blomsterparaden. Foto: Images and promotional materials, Kaukenhof


Blomsterparaden. Foto: Images and promotional materials, Kaukenhof


Blomsterparaden. Foto: Images and promotional materials, Kaukenhof

Blomstertoget som går fra Noordwijk til Haarlem er en opplevelse for livet. Men – Nederland byr på så mye mer enn blomster, hva med en tur til lilleputtland:

Madurodam. Foto: Wolk9 CC0 Creative Commons via pixabay

Madurodam er en miniatyrby i Scheveningen i Haag i Nederland. Det er en modell av en nederlandsk landsby i skala 1:25, og består av typisk nederlandske bygninger og landemerker fra forskjellige deler av landet. Denne store nederlandske turistattraksjonen ble bygd i 1952 og har vært besøkt av titalls millioner besøkende siden da. Miniatyrbyen er oppkalt etter George Maduro, en jusstudent fra Curaçao som var motstandsmann under andre verdenskrig og som døde i Dachau konsentrasjonsleir i 1945.

Kanaler i sentrum av Amsterdam. Foto: 0805edwin CC0 Creative Commons via pixabay

Det er selvsagt ikke mulig å besøke Nederland uten å nyte litt av hva Amsterdam har å by på, det er jo som kjent ikke så rent lite, både på dagen og kvelden. En kanaltur er en flott måte å se byen på.

Rotterdam. Foto: 3093594 CC0 Creative Commons via pixabay

Og – Rotterdam er ikke lange biten unna…..

 • Rijksmuseum
 • van Gogh museumet
 • Stedelijk museum
 • Kanal-tur
 • The Red Light District
 • Artis ZOO

Det vil alltid være slik at en tur har et hoved-reisemål, men ikke sjelden vil turen inneholde ett eller mange «mindre» reisemål, og steder eller severdigheter som besøkes mens en er underveis fra et mål til et annet. Her er noen slike som andre har valgt tidligere:

 • Blomsterparken Keukenhof
 • Porselensfabrikken i Delft
 • Blomstertoget
 • Gassan diamantsliperi
 • Zuiderzee-demningen

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her kan du laste ned en eksempel-tur som du kan kikke på og skrive ut.