Porto
Igreja do Carmo kirken. Foto: jsanchezper CC0 Creative Commons via pixabay

Porto er en fascinerende og livlig by som raskt blir en av Vest-Europas mest attraktive turistmål. Byen har en omfattende historie, interessante turistattraksjoner og et livlig natteliv. Det er mye å se og gjøre i Porto, og byen vil appellere til en rekke ulike besøkende.

Porto. Foto: alexanderfriedrichmsc CC0 Creative Commons via pixabay

Porto som ga landet (og portvinen) navn, er Portugals nest største storby etter Lisboa. Byen ligger nord i landet, ved utløpet til elva Douro. Porto er en av de eldste byer i Europa og dens historiske sentrum, Ribeira, kom med på UNESCOs Verdensarvliste i 1996. Gamlebyen befinner seg i en veldig bratt skråning på nordsiden av elven og ovenfor denne ligger en mer moderne bydel.

Porto. Foto: mac8oppo CC0 Creative Commons via pixabay

Byen har en omfattende historie, og dette gjenspeiles av sin verdensarvbeskyttede gamleby, barokke kirker, karakterfulle svingete gater og overflod av turistattraksjoner.

Oporto Cathedral. Foto: Pixabay

Byen er veldig stolt av sin berømte søte alkoholholdige drikke, som fortsatt er lagret i de store kjellerene som strekker seg langs bredden av den mektige Douro-elven.

Den gyldne drikk….. Foto: Sonorax CC0 Creative Commons via pixabay

Porto er ideell å utforske som en destinasjon i seg selv, men er også en praktisk base for å utforske nordlige Portugal. Mens Portvin fortsatt er Oportos mest kjente eksport, er livet her alt annet enn eldre.

Hallen i Jernbanestasjonen i Porto. Foto: Andi_Graf CC0 Creative Commons via pixabay

Byen er virkelig levende og besøkende kan være trygg på et flott natteliv, dristige restauranter og en blomstrende kulturell scene.

  • Ponte D. Luis I
  • Zona Ribeirinha
  • Rio Douro
  • World of Discoveries museum
  • Palacio da Bolsa
  • Porto Cathedral
  • Monumento a Dom Pedro IV
  • FC Porto Museum
  • Museu da Misericordia do Porto

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

.

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.