Wales
Dolbadarn Castle mellom Caernarfon og Snowdonia. Foto: iankelsall1 CC0 Creative Commons via pixabay

Wales er ikke stort – det må innrømmes, men antall attraksjoner å besøke er stort. Enten det du ønsker å besøke er et slott, historiske statelige hus, dyrepark, fornøyelsespark, naturreservat, hage, jernbane, du er garantert en fantastisk tid.

Caernarfon castle. Foto: This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Wales (walisisk Cymru) er en del av Storbritannia. Det består av en halvøy i sørvest med et areal på ca. 20 768 km² og en befolkning på 3 063 456 (2011), den høyeste befolkningen i landets historie. Hovedstaden heter Cardiff. Den britiske tronarvingen har tittelen fyrste av Wales (engelsk: Prince of Wales), men han har ingen politisk rolle i Wales.

Wales Millennium Centre, Cardiff. Foto: juliaavisphillips CC0 Creative Commons via pixabay

Cardiff er en god base for å utforske resten av landet. Med sine fantastiske slott, arkader og historiske bygninger er det en by med mange steder å besøke og ting å gjøre.

Conway Castle, Wales. Foto: iankelsall1 CC0 Creative Commons via pixabay

Når du er ferdig med metropolen og klar til å våge deg lengre unna, finner du en overflod av attraksjoner, inkludert mer enn 400 slott og festninger, hager, fantastisk natur og «kulturbaner». Har du bestemt deg for å tilbringe tiden din i Wales, kan være trygg på at du er i gode hender, de walisiske innfødte er noen av de mest interessante, lettvint menneskene du finner.

Pierhead Building, Wales Millennium Center og Senedd (det walisiske parlamentet) i Cardiff havn. Foto: Julian Nitzsche CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

  • SnowdoniaNational
  • Dan-yr-Ogof, The National Showcaves Centre for Wales
  • Brecon Beacons National Park
  • Devil’s Bridge and the Hafod Estate
  • Caernarfon Castle
  • Conwy offers something for everyone: a stunning castle, medieval architecture, and plenty of shopping
  • Pembrokeshire Coast
  • Portmeirion is a beautiful hotel resort and visitor attraction on the coast of Snowdonia National Park
  • Bodnant Garden is one of the most beautiful gardens in Britain
  • Pontcysyllte Aqueduct and Llangollen Canal

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.