Rüdesheim am Rhine
Riesling drueklase. Foto: CC BY-SA 3.0

Rüdesheim am Rhein er best kjent for vinproduksjon, spesielt av Riesling-viner, og den er en del av UNESCOs verdensarvliste i denne regionen.

Ehrenfels slott. Foto: creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Rüdesheim ligger i Rheingau-Taunus-Kreis-distriktet i Regierungsbezirk i Darmstadt, Hessen. Det bor rundt 10.000 mennesker i denne byen ved bredden av Rhinen, så noen stor by er den ikke – men bli nå ikke forledet til å tro at du kommer til å kjede deg der.

Drosselgasse. Foto: Sciarinen Public domain via Wikimedia Commons

I sentrum er Drosselgasse er det flusst opp av butikker, tavernaer og restauranter. I nærheten er Siegfried’s Mechanical Music Cabinet et museum for automatiserte musikinstrumenter.

Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett. Foto: Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett

Det middelalderske Brömserburg-slottet er nå Rheingau-vinmuseet, som viser vinframstilling fra antikken til nåtiden. Den opprinnelige strukturen var sannsynligvis en av de første steinslottene i distriktet, nå er det på UNESCOs verdensarvliste.

Brömserburg (også kalt Niederburg) ligger nær bredden av Rhinen i Rüdesheim. Foto: CC/licenses/by-sa/4.0/

Men, når du først er her bør du ta taubanen – som er en opplevelse i seg selv – du får en fantastisk utsikt over området,

Seilbahn Rüdesheim. Foto: http://rheingaulinie.de/

og så må du besøke minnesmerket Niederwalddenkmal:

Niederwald minnested. Foto: Moguntiner CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons

  • Niederwald Monument (Niederwalddenkmal)
  • Siegfried’s Mechanisches Musikkabinett
  • Seilbahn Rudesheim
  • Drosselgasse
  • Benedictine Abbey of St. Hildegard
  • Rheingau Wine Museum Broemserburg Castle
  • Vinothek Georg Breuer

Det er ikke alltid like lett å gjøre alle til lags

Men vi ønsker å prøve på nettopp det. Det er vanskelig å garantere noe, men om tidspunktet vi har foreslått ikke passer, eller om du vil at vi skal arrangere en tur vi ikke enda har laget et program for, så ber vi deg om å gi oss beskjed om det.

Bruk skjemaet under til å ta kontakt med oss, det forplikter deg på ingen måte, det er ganske enkelt en måte å starte på.

Den viktigste faktoren for våre prioriteringer, er hvor mange det skal være med på turen. Fyller dere en buss kan du regne med at det blir som du ønsker, hvis ikke er det lurt om du tipser andre du kan tenke at vil være interesserte i den samme turen, og be dem om også å sende inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra deg og arrangere en opplevelse for deg og dine!

+47

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.