Flor og Fjære
Ja, jeg vil på tur!

+47

Velg hvilken tur du vil reise på, og når du ønsker å reise
Hvem vil du melde på til denne turen (husk deg selv)
Flor og Fjære. Foto: Team Tour AS

Velkommen til paradis!

Flor & Fjære er stedet hvor regnbuen traff jorda.

Et besøk til Flor & Fjære begynner med en behagelig fjordopplevelse på ca. 20 minutter fra Skagenkaien i Stavanger med MS Rygerfjord

Foto: Teamtour AS

som etterfølges av en omvisning i den bugnende parken – samt en like bugnende buffé som lar tennene løpe i vann.

Foto: Teamtour AS

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte husmannsplassen Mangela på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte, og på et par tiår har en forblåst holme blitt forvandlet til en palmehage.

Foto: Teamtour AS

I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til.

Foto: Teamtour AS

Etter hvert ble det behov for bevertning, og i 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn, som gjør seg klar til å overta, og planene for nye utvidelser er klare.

Foto: Teamtour AS

Flor & Fjære er det beste stedet når du ønsker noe utenom det vanlige. Unikt er et stort ord, men det finnes faktisk ikke et tilsvarende konsept noe annet sted i verden! Fra du drar fra Stavanger til du er tilbake igjen, går det fem timer.

Foto: Teamtour AS

Dronning Sonja feiret sin 70 års dag på Flor & Fjære. Og et arrangement blir knapt større! Samtidig er stedet like egnet for sommerfest, markeringer eller firmafeiring. Flor & Fjære er det beste stedet når du ønsker noe utenom det vanlige.

Foto: Teamtour AS

Årets utgave av Flor & Fjære åpner i mai. 50 000 blomster blir plantet og står klar til å ta i mot besøk. Det samme er restauranten med sin nye meny. Er du ikke sulten på nye inntrykk?

Foto: Teamtour AS

Det er Olav Bryn som designer parken år etter år. Han bruker vinterhalvåret på å tenke ut nye kombinasjoner, finne nye planter og blomster og se etter nyanser som ikke er blitt prøvd før.

Foto: Teamtour AS

Resultatet er fargesprakende, og på spørsmål om hva som har vært inspirasjonskilden, kommer svaret fort: “regnbuen”. Litt i spøk. Men med mye sannhet.

Foto: Teamtour AS

  • Guidet busstur i Stavanger
  • Norsk Oljemuseum
  • Domkirken St. Svithun
  • Cruise på Lysefjorden
  • Kongeparken
  • Preikestolen – Cruice og fottur

Selv om Stavanger er selve reise-målet når Flor og Fjære skal besøkes, er det mange muligheter både på veien til Stavanger og på veien hjem igjen. Her er noen som har blitt valgt tidligere:

  • Fjord Line fra Langesund til Stavanger
  • Lista Fyr
  • Songdalsstrand – med lokal guide
  • Sølvsmie i Setesdalen

Samarbeid med oss om hvordan turen din skal bli!

Det er mange ting som spiller inn når vi i teamtour skal sette prisen på en tur – og de fleste av dem kan du være med på å påvirke. Det er derfor vi gjerne vil at du skal ta kontakt med oss slik at vi kan starte en dialog om hvordan du vil at turen din skal være. Ring oss gjerne på telefon 32807780, eller aller helst bruk kontakt-skjemaet du finner her på siden.

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en eksempel-tur du kan kikke på og skrive ut.