Julemarked i Nordtyskland
Nyt førjulstiden - Colorline Magic (behøver vi si mer), Lübeck og Rostock - bli inspirert og kos deg!
Ja, jeg vil på tur!

+47

Velg hvilken tur du vil reise på, og når du ønsker å reise
Hvem vil du melde på til denne turen (husk deg selv)
Foto Øivind Haug

Jelemarked i Lübeck

er ikke et nytt markedsføringstriks fra handelsstanden for å få folk til byen i førjulstiden, nei her snakker vi om tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1648, og om en fest som som befinner seg på UNESCOs verdensarvliste.

Bildet er tatt av Iris Hamelmann fra Pixabay

Vel verd er besøk altså, det er ikke tvil om at dette er et av førjulens høydepunkter i hansabyen. Duften av stekte kastanjer, gløgg, urtesøtsaker og deilige pølser skiver gjennom den klare vinterluften. Bodene på Markt og Breite Straße byr på juletredekorasjoner, leker og utallige ideer til fantastiske gaver.

Bildet er tatt av Cornelia Schneider-Frank fra Pixabay

Når vi så trekker oss tilbake til Rostock etter en begivenhetsrik dag i Lübeck, er det godt å komme til et hotell der det virkelig går an å slappe av.

Foto: Radisson Blu

Godt uthvilt er det bare å starte utforskningen av julemarkedet i Rostock:

Bild vom Rostocker Weihnachtsmarkt

Samarbeid med oss om hvordan turen din skal bli!

Det er mange ting som spiller inn når vi i teamtour skal sette prisen på en tur – og de fleste av dem kan du være med på å påvirke. Det er derfor vi gjerne vil at du skal ta kontakt med oss slik at vi kan starte en dialog om hvordan du vil at turen din skal være. Ring oss gjerne på telefon 32807780, eller aller helst bruk kontakt-skjemaet du finner her på siden.

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.