Pasjonsspillene i Oberammergau
Ja, jeg vil på tur!

+47

Velg hvilken tur du vil reise på, og når du ønsker å reise
Hvem vil du melde på til denne turen (husk deg selv)
Fra Pasjonsspillet. Foto: facebook.com/passionplayoberammergau/

Nei, dette vil du ikke gå glipp av!

Bli med oss og opplev det verdensberømte pasjonsspillet i Oberammergau, som i 2020 oppføres for 42.gang. Her er Jesu lidelseshistorie levendegjort i det unike spillet, som bare oppføres hvert 10. år.

Det hele starter ved at vi henter deg i en av våre topp moderne busser, og så drar vi til Oslo og sjekker inn på Color Magic på vei til Kiel. Vi behøver vel ikke å si så mye om hva som venter deg der….

Fra sentrum i Wolfenbüttel. Foto: Vladan Rajkovic på Pixabay

På vei sørover stopper vi i Wolfenbüttel som vel egentlig er mest kjent for Jägermeister og ikke for det brosteinbelagte torget i byen.

Torget i Wolfenbüttel. Foto: Erich Westendarp på Pixabay

Vi er ikke så langt unna Quelinburg, der vi overnatter på Hotell Schlossmühle.

Quedlinburg Castle. Foto: rikkerst på Pixabay

Neste stopp er er Nürnberg…..

Historisk sentrum i Nürnberg. Foto: Gerhard Gellinger på Pixabay

…. og så drar vi til selveste Oberammergau.

Oberammergau. Foto: David Mark på Pixabay

Vi er framme på ettermiddagen og koser oss og forbereder oss til den store dagen som følger: Frokost på hotellet. Formiddagen på slottsbesøk på Schloss Linderhof som ligger rett i nærheten. Lunsj på egenhånd i Oberammergau før forestillingen starter kl 14:30. Første del spilles mellom kl 14:30 og kl 17:00. Så er det middagspause før siste del starter kl 20:00 og avsluttes kl 22:30. Så er det hjem til hotellet for å sove.

Dagen etter den store opplevelsen drar vi videre mot Bodensee og opplever litt av hvert før vi ender opp i Bad Dürkheim.

Bad Dürkheim. Foto: Erich Westendarp på Pixabay

Fra Bad Dürkheim kjører vi inn i Rhindalen, og neste overnatting er i Rüdesheim.

Bremerhaven. Foto: Guillaume1966 på Pixabay

Etter vinsmaking og båttur på Rhinen og besøk hos en aspargesbonde ender vi etterhvert opp i Bremehaven der vi overnatter siste gang i Tyskland før vi kjører til Kiel for å ta båten hjem.

For detaljert program, klikk her.

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her er en beskrivelse av hele turen som du kan kikke på og skrive ut.

Once in a lifetime

Bli med oss og opplev det verdensberømte pasjonsspillet i Oberammergau, som i 2020 oppføres for 42.gang. Her er Jesu lidelseshistorie levendegjort i det unike spillet, som bare oppføres hvert 10.år.

Under 30års krigen i 1631 brøt det ut en Svartedødlignende pest i Bayernområdet. By etter by ble rammet og svært mange døde. I Oberammergau prøvde de å stenge pesten ute, men en natt greide den unge gutten Martin Schisler å komme seg inn i hjembyen. Han var smittet og sykdommen bredte seg raskt.

Da samlet byens ledere seg i kirken. De gav et løfte til Gud. Dersom pesten stanset, skulle landsbyen og kirken sette opp et spill om Jesu lidelseshistorie hvert 10 år i all framtid.

Byen ble spart og løftet har de holdt i 386 år når de nå er i gang med enda et nytt pasjonsspill.

Påmelding til:

Tlf.  32 80 77 80

jan@teamtour.no – eller du kan benytte skjemaet til venstre